II Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва

By:

18 листопада 2016 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пройшов II Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва. Метою проведення фестивалю було відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва та виховання патріотизму.

Серед учасників цього фестивалю були наші учні. Училище представляла команда групи №43  «Гострий перець і козачки» у складі: Діхтярука Віталія, Прачук Юлії, Яницької Ірини та Хоми Анастасії  під керівництвом майстра виробничого навчання П’янкової Наталії Михайлівни.

Вони продемонстрували свою майстерність у сервіруванні столу на козацьку тематику, приготуванні козацького кулешу і закуски із сала та здобули перемогу у номінації «Вміле поєднання гостинності та етнотрадицій».

ВІТАЄМО  ПЕРЕМОЖЦІВ ТА БАЖАЄМО ТВОРЧОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ!


Comments are closed.