ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

By:

В ЧИТАЛЬНОМУ ЗАЛІ БІБЛІОТЕКИ ПІД ЧАС ТИЖНЯ ПРОФЕСІЙ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ПРИСВЯЧЕНОМУ ЯПОНСЬКОМУ КУЛІНАРНОМУ МИСТЕЦТВУ, БІБЛІОТЕКАРЯМИ ПРОВЕДЕНО ДЕГУСТАЦІЮ ЛІТЕРАТУРНИХ НОВИНОК. УЧНІВ ГР.  13, 23 ІНФОРМУВАЛИ ПРО НОВІ НАДХОДЖЕННЯ КНИГ З ПИТАНЬ КУЛІНАРІЇ, РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. ПРИСУТНІ ЗНАЙОМИЛИСЯ З ГАСТРОНОМІЧНИМИ ОСОБЛИВОСТЯМИ ЯПОНСЬКОЇ КУХНІ. ЯКЩО В УКРАЇНЦІВ УЛЮБЛЕНИМИ РИБНИМИ СТРАВАМИ Є КАРАСІ В СМЕТАНІ, КОРОП З МЕДОМ, РИБНІ КРУЧЕНИКИ, ТО В ЯПОНЦІВ Є РЕЦЕПТИ СТРАВ, В ЯКИХ ШИРОКО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ РИС, РИБА, ГРИБИ І РІЗНОМАНІТНІ ПРИПРАВИ ТА СОУСИ. КНИГИ ГРОМКОВСЬКОЇ Л.Л. «СТО ПЕРШИЙ ПОГЛЯД НА ЯПОНІЮ», ОВЧИННИКОВА В.В. «ВЕТКА САКУРЫ: РАССКАЗ О ТОМ, ЧТО ЗА ЛЮДИ ЯПОНЦЫ», ПРАСОЛ А. «ЯПОНИЯ: ЛИКИ ВРЕМЕНИ», ЗБІРНИК ПРОЗИ «МИР ПО ЯПОНСКИ» ЗНАЙОМЛЯТЬ ЧИТАЧІВ З КУЛЬТУРОЮ ТА ТРАДИЦІЯМИ ЯПОНІЇ.


Comments are closed.