Цікавий урок
Креативно, захоплююче, пізнавально проходить в Луцькому вищому професійному училищі тиждень методичної комісії професій ресторанного господарства. У рамках тижня надзвичайно цікаво був проведений відкритий урок із спецпредмету “Кулінарна характеристика страв з основами товарознавства” у групі – 12 (професія : бармен, офіціант). Викладачка Підгайна Лариса Богданівна обрала для показового уроку тему “Соуси, їх характеристика. Умови та терміни зберігання”.
Учні ознайомилися з історією виникнення, технологією приготування білих та червоних соусів, правилами подавання та вимогами до їхньої якості. Під час уроку були використані інноваційні підходи до викладання, зокрема, інтерактивні методи, фронтальне опитування, демонстративний метод та інші.
Урок був проведений на високому навчально-методичному рівні, отримав позитивні відгуки заступника директора з навчально-виробничої роботи Тортини Алли Степанівни, методистів училища, педагогів комісії професій ресторанного господарства.
Comments are closed.