Вивчаємо ресторанне господарство

By:

Однією з важливих форм позаурочних занять є екскурсії. Вони дозволяють проводити спостереження, безпосередньо вивчати різні предмети, явища і процеси у виробничих умовах, розвивати компетенції майбутніх професіоналів своєї справи, сприяють підготовці здобувачів освіти до проходження виробничої практики.

     У рамках тижня методичної комісії професій ресторанного господарства, що проходить у Луцькому вищому професійному училищі, учні групи № 22 (професія : бармен, офіціант) разом з майстром виробничого навчання Хомюк Тетяною Андріївною відвідали ресторан грузинської кухні «Сулі Гулі». Здобувачі освіти ознайомилися з особливістю роботи, з оригінальним інтер’єром закладу. Приємні враження справили грузинська гостинність, аромат смачної випічки, національні грузинські страви та напої. Чашка смачного чаю та запашна випічка відволікають від шаленого ритму життя, дозволяють зібратися з думками, налаштуватися на продуктивний робочий день, просто помріяти. Екскурсія справила надзвичайно приємні враження, спогад про неї надовго залишиться в пам’яті учнів та у світлинах.

Comments are closed.