28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається з Всесвітнім днем охорони праці.

By:

В умовах війни слово “безпека” набуває особливого значення.

  Повномасштабне вторгнення росії в Україну призвело до зростання ризиків травмувань на роботі.
  Днями в Луцькому вищому професійному училищі відбувся День цивільного захисту, під час якого із здобувачами освіти були опрацьовані питання пожежної та мінної безпеки, надання першої долікарської допомоги, які є невід’ємною частиною охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  У фойє училища облаштована виставка учнівських малюнків на тему охорони праці та безпеки життєдіяльності. Наші учні у малюнках втілили своє уявлення про безпеку в галузі та за комп’ютером, про засоби захисту під час роботи та про правила дорожнього руху.
  Чотири з представлених на виставці робіт взяли участь в обласному турі Всеукраїнського конкурсу “Охорона праці очима дітей”. За це Луцьке вище професійне училище нагороджено Подякою Західного міжрегіонального укправління Державної служби з питань праці.
  У бібліотеці училища до Дня охорони праці облаштована книжкова полиця, де представлена підбірка літератури на тему охорони праці та безпеки життєдіяльності.
  Три місяці тому у мережі Facebook була створена онлайн-платформа для інформування учасників освітнього процесу нашого училища з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.
 “Порушниками правил безпеки не народжуються, ними, як правило, помирають”, – працюємо так, щоб цей афоризм не став нормою безпеки праці у Луцькому вищому професійному училищі.

Comments are closed.