By:

Під час проведення в училищі тижня професій «Кухар-кондитер, офіціант-бармен» в бібліотеці училища організована виставка навчально-методичної та спеціальної літератури з професії ресторанного господарства.

Тут представлені кращі навчальні посібники, довідкова література для майбутніх кухарів та барменів. Помічниками в навчанні стали книги, в основу яких покладено відродження української національної кухні, технологій приготування традиційних страв, наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв. Для барменів представлені книжки з рецептами приготування різноманітних коктейлів, подані рекомендації що до раціональної організації обслуговування прийомів та бенкетів. Для майстрів виробничого навчання по даних професіях складений рекомендаційний покажчик статей із періодичних видань «Методика на щодень» та підготовлені матеріали на тему: «Як зробити традиційний урок цікавим та ефектним».


Comments are closed.