Майстер-клас зі складання серветок різними способами
Для того, щоб створити святковий настрій для відвідувачів закладів ресторанного господарства, прикрасити столи, використовують серветки. Полотняні серветки – це обов’язковий атрибут будь-якого застілля, необхідний для комфорту гостей і захисту їхнього одягу від потрапляння крапель та крихт у процесі трапези. Стіл, де відсутні полотняні серветки, підходить для фуршету або неофіційних зустрічей у колі близьких та рідних людей. Саме таких знань та навиків набули учасники майстер-класу зі складання серветок простими та складними способами, який провела в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти першокурсниця Луцького вищого професійного училища Засєкін Каріна, яка опановує професію бармена, офіціанта. Учениця працювала з полотняними накрохмаленими та з паперовими серветками. А от Дзюбинська Олександра – здобувачка освіти групи-12, виконала тематичне сервірування столів з нагоди Дня освідчення та дитячого Дня народження.
Comments are closed.