ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ СТАНДАРТІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

By:

19.02.2021 р. учні груп № 12 «Бармен, офіціант», № 13 «Кухар, кондитер» спільно з майстрами в/н, викладачами спецдисциплін Олесею Лесніковою, Мар’яною Повар відвідали ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки, де відбулася  презентація нових стандартів громадського харчування.

В ході заходу постачальники новітнього професійного обладнання спільно з їхніми Бренд-шефами наочно продемонстрували приготування страв, відпрацювали черговість процесів приготування типового меню, продемонстрували безпечне і якісне приготування великих об’ємів продукції, провели дегустацію.

Даний захід надав можливість учням ознайомитися з новітніми інноваційними технологіями масового виробництва, негабаритним, потужним і багатофункціональним обладнанням, що є досить вагомо для майбутніх фахівців.


Comments are closed.