Тиждень методичної комісії професій ресторанного господарства

By:

Традиційно у весняні дні в училищі проводиться Тиждень методичної комісії професій ресторанного господарства з метою підвищення пізнавальної активності учнів, виховання творчого ставлення до вибраної професії та розширення професійного кругозору.

Цьогоріч  такий тиждень був проведений з 16 березня по 24 березня 2021 року. В рамках тижня  відбулися ряд заходів: презентація методичних розробок членів методичної комісії; екскурсії на підприємства ресторанного господарства, зокрема ресторації «Добра хата»;  виставка професійної, науково-методичної та спеціальної літератури «Смачно з книгами»; відкритий урок «Складання серветок креативними способами»; майстер-класи з оздоблення пряників різнобарвною глазур’ю, оздоблення торта вітрилами з рисового паперу, з тематичного сервірування столу, зі складання серветок, а також конкурс професійної майстерності серед учнів 2 курсу з професії «офіціант» та конкурс професійної майстерності серед учнів 3 курсу з професії «кухар» 4 розряду, де учні продемонстрували свої творчі вміння з приготування, оформлення і подачі кулінарних страв та кондитерських виробів.

Проведені в рамках тижня заходи сприяли підвищенню інтересу здобувачів освіти до навчання та усвідомлення ними важливості професій сфери ресторанного господарства для розвитку загально професійних, інформаційно-комунікаційних, громадянських, загальнокультурних та здоров’я збережувальних компетентностей.

 

Звіт про проведення тижня методичної комісії з професій ресторанного господарства можна переглянути за посиланням


Comments are closed.