Креативність та творчість на уроках виробничого навчання
Карвінг – це мистецтво різьблення по овочах і фруктах, що зародилось багато років тому на Сході. Сьогодні карвінг став частиною української кулінарної культури.
Учні групи – 13 Луцького вищого професійного училища, які здобувають професію кухаря, кондитера, із задоволенням опановують мистецтво карвінгу на уроках виробничого навчання. Майстер групи Кравчук Наталія Федорівна передає здобувачам освіти не тільки ґрунтовні знання з теми, але й прищеплює їм тонкі естетичні смаки, виховує любов до всього прекрасного в житті. Учні креативно та творчо підходять до виконання поставлених перед ними завдань. Адже осінь – пора овочів та фруктів, дарує багатющих матеріал для реалізації задумів та ідей, для створення краси святкового столу, затишного осіннього чаювання.
Comments are closed.