Хорошим кухарем ніхто не народжується, навчаєшся практикуючись!
Здобувачі освіти групи №33 проходять виробничу практику з професії «5122 кухар» в закладах ресторанного господарства м.Луцька та Волинської області. Базами практики є ресторація «Ness», піцерія «Pizza&Sushi Time»,ресторація болгарської кухні «Чевермето», ресторан «Noble Boutique Hotel», кафе «Легенда», кафе «Good Mood Food», ресторан швидкої їжі «VISAVI» та інші заклади нашого міста й Волині.
Основним завданням виробничої практики є закріплення теоретичних знань, а також оволодіння практичними навичками роботи з обраної професії.
На практиці учні виконують обов’язки кухаря 4 розряду, вирішують виробничі ситуації, навчаються працювати на новому професійному обладнанні, ощадливо використовувати продукти, мінімізувати кількість харчових відходів, створювати виробничу документацію, працювати в команді. В здобувачів освіти з’являється розуміння послідовності технологічного процесу, матеріальної відповідальності, фінансової мотивації.
Кулінарія – це мистецтво, але все мистецтво вимагає знань техніки, матеріалів, а також вимагаєзавжди вчитися новому й відкривати нові смаки.
Хай Ваші страви завжди вдаються!
Comments are closed.