Опановувати професію цікаво! 

By:

Важливим завданням у підготовці висококваліфікованих спеціалістів є формування у здобувачів освіти інтересу до обраної професії, розвиток їхніх творчих здібностей.

 На заняттях кулінарного гуртку “Смак” у Луцькому вищому професійному училищі учні опановують цікаві технології приготування виробів з прісного та дріжджового безопарного тіста. У рамках тижня методичної комісії професій ресторанного господарства відбулося відкрите заняття гуртка, на якому учні навчалися готувати смачні пончики з вишнями, сиром, джемом, запашні пиріжки з капустою, картоплями та грибами, соковиті біляші й чебуреки. Керівник гуртка Валентина Іванівна Ващук – висококваліфікований майстер кулінарної справи, знайомить гуртківців із новими, сучасними й традиційними технологіями приготування страв і виробів. Учні завжди із задоволенням відвідують заняття гуртка “Смак” , адже вміння та навики приготування смачної їжі – це перші кроки до професійного успіху майбутніх кухарів, кондитерів.

Comments are closed.