Випуск кваліфікованих фахівців 

By:

Професійна освіта молоді, підготовка спеціалістів робітничих професій, які необхідні для успішного розвитку та відбудови країни і під час війни, і в післявоєнний період – завдання актуальні зараз, як ніколи.

   Сьогодні в Луцькому вищому професійному училищі відбулася Державна кваліфікаційна атестація учнів, які впродовж 3 років і 8 місяців опановували професію кухаря, кондитера. Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень професійної майстерності, глибокі теоретичні знання, досконалі практичні вміння та навики. Державна комісія присвоїла кваліфікаційні рівні четвертого розряду з професій “Кухар” та “Кондитер” усім випускникам групи-43. За час навчання в училищі учні не тільки опанували престижні професії, але й здобули повну загальну середню освіту.
 В урочистій обстановці дипломи, грамоти та подяки вручили кваліфікованим спеціалістам заступник директора з виховної роботи Свірська Ірина Святославівна та заступник директора з навчально-виробничої роботи Тортина Алла Степанівна. Щасливої життєвої долі, мирного безхмарного неба, успішного кар’єрного росту, матеріального благополуччя в ім’я процвітання України побажали дорогим випускникам майстер виробничого навчання Родницька Діна Андріївна, класний керівник Кравчук Людмила Михайлівна, педагоги училища, батьки.
Щирі слова вдячності за глибокі знання, турботу, за створення належних умов для опанування професій линули з уст вчорашніх учнів на адресу адміністрації та трудового колективу училища.
  Перемоги, миру, щастя вам, дорогі випускники!

Comments are closed.