Гурток “Мозаїка барв”

ЛИТВИН ЗОЯ ГРИГОРІВНА

КЕРІВНИК ГУРТКА ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА «МОЗАЇКА БАРВ»

Кредо:  Філософія  мистецтва проста – в ньому повинно бут царство простоти і добра (О. Григор’єв)

Основне завдання: розвиток художньо-творчих здібностей; ознайомлення з різноманіттям і багатством  українського народного мистецтва; розвивати естетичні смаки, виявляти і розвивати інтерес до національного мистецтва; допомагати гуртківцям реалізувати свої уявлення, помисли та почуття через малюнок.

Мета: малюю і своє захищаю.

Гуртківці співпрацюють з управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинського центру естетичного виховання молоді. Свої знання учні втілюють у творчому житті училища.

 

КОНКУРС «ПОСМІХНЕМОСЬ ЩИРО ВИШНІ»

Гуртківці взяли участь в обласному конкурсі «Посміхнемось щиро Вишні» і створили роботи за прочитаними оповіданнями письменника-гумориста Остапа Вишні.

  

ПРОФТЕОСВІТІ 80 РОКІВ

21 вересня 2020 року в училищі організовано виставку до 80-річчя  профтеосвіти та Дня Миру. З нагоди цих свят учнів намалювали на асфальті крейдою емблеми. Творчість проявили учні Шеремета, Столярчук Ілля, Нечепорук Ольга, Булакевич Богдан, Гребень Валентин.

 

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ

Організована екскурсія   учнів до будинку-вернісажу скульптора Миколи Голованя. Цей будинок розташований в старій частині Луцька на березі річки Стир.

 

ТВОРЧІ РОБОТИ ГУРТКІВЦІВ

Календарні свята й обряди – складний фольклорний комплекс, в якому поєднується раціональний досвід і релігійно-магічні вірування, високоестетичні традиції та пережиткові звичаї. Творчі роботи учнів подано на обласний конкурс різдвяно-новорічних свят.

Дуже важливо, щоб кожна дитина в гуртку власними руками здійснювала свої задуми, бо відчуваючи себе творцем, вона прагне стати ще кращою, досконалішою, моральнішою.

Дарувати писанку – означає бажати щастя, здоров’я